Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

HP kannettavat

HP kannettavat

HP Kannettavat tietokoneet yrityskäyttöön

HP Yritystuotteet on suunniteltu yritysten tarpeisiin ja ovat pitkän elinkaaren tuotteita ja ovat luotettavia työvälineitä erilaisiin tarpeisiin.

HP ProBook

HP ProBook -kannettavat on suunniteltu tuottavuutta varten, ja se tarjoaa suorituskyky- ja tietoturvaominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä nykypäivän henkilöstölle. Tyylikäs ja kestävä muotoilu tarjoaa ammattilaisille joustavan alustan, jonka avulla pysyt tuottavana toimistossa ja sen ulkopuolella.

Sopii ihanteellisesti yritysammattilaisille tai pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat edullisen yhdistelmän innovaatiota, perustietoturvaa ja multimediaominaisuuksia

Saatavissa takuu laitteen elinkaaren ajaksi esim. HP:n 3 vuoden laitteistotuki kannettaville tietokoneille seuraavana arkipäivänä paikan päällä.

HP EliteBook

Erittäin ohuen ja kevyen HP EliteBook -kannettavan avulla käyttäjät voivat luoda, pitää yhteyttä ja tehdä yhteistyötä suorituskykyisellä yritystason tekniikalla, joka auttaa sinua pysymään tuottavana toimistossa ja sen ulkopuolella.

Sopii ihanteellisesti liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän ja luokkansa parhaan yrityskannettavan kehittyneellä järjestelmä- ja näyttöteholla hallitussa IT-ympäristössä.

Saatavissa takuu laitteen elinkaaren ajaksi esim. HP:n 3 vuoden laitteistotuki kannettaville tietokoneille seuraavana arkipäivänä paikan päällä.

HP Spectre

Tyylikäs ja huippuunsa hiottu HP Spectre Pro x360 tarjoaa etuja, kuten joustavan saranan 360 asteen liikkuvuuden ja neljä käyttötilaa. Pysy tuottavana muunnettavan x360-yrityskannettavan kanssa, siinä on kuudennen sukupolven Intel® Core™ i5/i7 -suorittimet2 ja valinnainen vPro™.3

Saatavissa takuu laitteen elinkaaren ajaksi esim. HP:n 3 vuoden laitteistotuki sekä vahinkosuojauspalvelu-G2 kannettaville tietokoneille seuraavana arkipäivänä paikan päällä.

 

Illustration by:

Category:

ICT-Infra

Share: