Widget Image
Pop-up Image

GET THE GOOD STUFFS

Subscribe to the Walker mailing list

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Lenovo kannettavat

Lenovo kannettavat

Lenovo kannettavat tietokoneet yrityskäyttöön

Lenovo yritystuotteet on suunniteltu yritysten tarpeisiin ja ovat pitkän elinkaaren tuotteita, sekä luotettavia työvälineitä erilaisiin tarpeisiin.

Lenovo Yoga – Suunniteltu herättämään huomiota

Yoga 910 on siro ja tehokas kannettava, joka tuo tyyliä työhösi ja viihteeseesi. Kokometallinen yksiosainen muotoilu ja huippuohut etukehys kiinnittävät huomiota, ja sen nopeatoiminen, erittäin tarkka 4K-näyttö ja uskomaton ääni innoittavat mielikuvitusta. Yoga 910 on enemmän kuin kannettava – se ymmärtää elämäntyyliäsi.

Yoga -kannettavasta on saatavilla eri versioita: Sarja 500, 700 ja 900. Noista löytyy varustelulotaan ja ominaisuuksilta sopiva malli jokaiseen terpeeseen.

Lenovo ThinkPad – Aina valmiina töihin

Thinkpadin legendaariseen luotettavuuteen on syynsä, ja yksi niistä on military-spec-testaus, jossa testaukset tehdään ääriolosuhteissa – meidän kannettavamme kestävät siis enemmänkin kuin vain arkipäivän haasteet. Mukavuuspuolikin on hallussa. Tämän takaavat palkittu tarkkuusnäppäimistö ja sen kuuluisa punainen TrackPoint®, multitouch-kosketuslevy, ergonomiset näppäimet ja mukavat multimedianäppäimet.

ThinPad kannettavista löytyy eri versioita jokaiseen tarpeeseen. Sarjat X, T, P, Edge, Yoga, 13 ja L.

IdeaPad – Spectre

IdeaPad-kannettavia on moneen makuun ensikertalaisten aloittelijatason kannettavista huipputehoisiin pelikannettaviin, jotka täydentävät innovatiivista ja muunneltavaa Yoga-tuoteperhettämme. Nämä kannettavat ovat toiminnallisia, hauskoja, fiksuja ja tyylikkäitä, ja niitä on saatavilla laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin ja erityylisinä. Jokainen tarjoaa luotettavaa, herkästi reagoivaa suorituskykyä omassa luokassaan.

IdeaPad kannettavista löytyy eri versioita jokaiseen tarpeeseen. Sarjat 100, 300 ja 500

 

Illustration by:

Category:

ICT-Infra

Tags:

Lenovo, Yrityskannettavat

Share: